Geen collectant aan de deur

De eerder dit jaar afgelaste Goede Doelen Week van de Stichting Nederweert Collecteert wordt ingehaald van 28 september tot en met 4 oktober. De enveloppen vallen vanaf 23 september op ruim 4.500 adressen in de bus.

Ditmaal komt er geen collectant aan de deur om de envelop op te halen, maar kan deze op drie adressen in het dorp worden ingeleverd. In de daarvoor bestemde bus bij Jan Linders Nederweert, Jumbo Heerschap Nederweert of het Gemeentehuis Nederweert.

Hoe bijdragen?
Iedereen die een bijdrage wil doen, kan op de lijst zijn keuze aangeven. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden om het geld te doneren:
1. Het geld in de envelop doen.
2. Het geld per bank overmaken via iDeal of overmaken naar NL43 RABO 0147 8033 22 t.n.v. Stichting Nederweert Collecteert.
3. Een machtiging afgeven om het geld af te schrijven via een automatisch incasso.