Tussenstand Goede Doelen Week

Deze week is de laatste inlevermogelijkheid om uw brief in te leveren bij de supermarkten.

“We zijn blij dat de Nederweerter inwoners ruimhartig heeft bijgedragen tijdens de afgelopen week”: meldt voorzitter Leo Roos.  “De tussenstand staat al op € 11.000 we zijn zeer benieuwd naar het eindbedrag!” Hartelijk dank aan alle bewoners, vrijwilligers en sponsoren. Graag willen we de gemeente en de supermarkten bedanken die als inleverpunt fungeren.

Nog geen gelegenheid gehad om te doneren? Gelukkig kun u dat deze week alsnog doen. Zowel digitaal via www.nederweertcollecteert.nl of door het inleveren van uw envelop tot en met 10 oktober bij de daarvoor bestemde bus bij de Jan Linders Nederweert en Jumbo Heerschap Nederweert.

Het online doneren heeft gezorgd voor ongeveer 50 % van het ingezamelde bedrag. We willen de komende jaren zeker doorgaan met deze mogelijkheid. Maar het is ook duidelijk is dat we de huis-aan-huis collecte niet kunnen missen.

“Deze week dus de laatste mogelijkheid om te doneren bij de supermarkten. Juist nú is het goed om de blik te verruimen naar het waardevolle en belangrijke werk van de zestien deelnemende goede doelen en fondsen. Zij zijn u daarvoor heel dankbaar” sluit Leo af.