2 t/m 12 oktober Goede Doelen Week

In de gemeente Nederweert wordt dit jaar voor de tiende maal een Goede Doelen Week gehouden. Daarmee wordt een aantal landelijke goede doelen in één keer bij de inwoners van gemeente Nederweert onder de aandacht gebracht. 

De inzamelactie wordt per kern georganiseerd op:

Nederweert                      Zaterdag 2 t/m zondag 10 oktober

Leveroy                               Zaterdag 2 t/m zondag 10 oktober

Nederweert-Eind            Maandag 4 t/m zondag 10 oktober

Budschop                           Dinsdag 5 en woensdag 6 oktober

Ospel en Ospeldijk         Maandag 11 en dinsdag 12 oktober

Waar normaal gesproken in april de inzamelactie wordt gehouden is door Corona de Goede Doelen Week van april verplaatst naar oktober. Op deze pagina vind u een overzicht van de goede doelen van de kern Nederweert.